CONTACONTES

Espectacles per a treballar valors i emocions amb contacontes participatius

La gallina dels contes d'or

La Gallina Clota viu a una biblioteca i menja lletres perdudes que cauen dels llibres. Cada setmana aquesta gallina posa un ou d’or i incuba un conte. Un espectacle de contacontes perfecte per treballar els valors i les emocions.

1-3 anys

A la recerca del tresor

Espectacle interactiu basat en els relats del llibre "A la recerca del tresor". Adaptacions d'històries tradicionals de la cultura oriental.
Es tracta de contes eficaços i divertits que ens ajuden a treballar les emocions i els valors.
Familiar

La capsa dels colors

Espectacle poc interactiu ideal per a realitzar a escenaris. A través de diferents objectes que trobem dins d’una capsa de colors fem un recorregut per les emocions, basant-nos en el el conte del monstre dels colors.
familiar

El peix irisat

Contacontes del conte "El peix Irisat", de Marcus Pfister amb suport visual de titelles de gomaespuma dels personatges principals. Espectacle molt interactiu. També hi ha la possibilitat de realitzar juntament amb un taller de bombolles de sabó gegants.
familiar

El poble dels Patufets

Adaptació del conte popular del Patufet. En aquest cas descobrim un poble on tots els nens són tant petits com en Patufet i on un bou que passeja pels camps té molta molta gana. Treballem la cooperació i la superació dels obstacles.

1-3 anys

Anem a buscar la pluja

Anirem a visitar a la Malika, una noia que viu a una tribu on fa més de tres mesos que no plou ni gota. L’àvia de la Malika ens demanarà ajuda i haurem de trobar la manera de fer plorar el sol.
Participació activa del públic.

familiar

El cargol i l'herbeta del Poliol

El Cargol Oriol ens explica les seves aventures per anar a veure el forat on s'amaga el sol. Treballarem els valors de cooperació, amistat i treball en equip. Espectacle molt interactiu perfecte per als més petits.
1-3 anys

Un sac ple d'estrelles

Adaptació del conte "Un sac ple d’estrelles", de Jordina Biosca Solr (editorial Llibres de Sol i Lluna).
Un espectacle de contacontes molt interactiu on treballem la cooperació i potenciem la imaginació.

Familiar

Un vol per Europa

La cigonya Mandri ens portarà a descobrir les llegendes amagades dels països que formen part de la Unió Europea. Un espectacle molt interactiu, per a petits formats, on els infants i els adults escolliran, a l'atzar, països per visitar.
familiar

La veritable història del cavaller Jordi

Adaptació lliure de la llegenda de Sant Jordi. En aquest cas descobrim un cavaller que no és tant cavaller, una princesa que no és tant princesa i un drac...un drac, que si és un tot un drac.


familiar

Històries secretes del Nadal

La Nadala (una titella de mitjó) troba una maleta antiga, plena de pergamins amb històries secretes dels Nadal, els infants l’ajudaran a decidir quines històries llegeix. Espectacle ideal per a realitzar els dies de Nadal.
Familiar

Carnestoltes i la Vella Quaresma

Espectacle molt interactiu. Adaptació del conte "El rei Carnestoltes i la Vella Quaresma" de Núria Figueres, on coneixerem de primera mà les trapelleries del Rei Carnestoltes. Vigileu!

familiar

Maria la Castanyera

Adaptació del conte "La Castanyera" d'Òscar Morales, amb cançons, jocs i una torrada de castanyes molt especial.
Espectacle molt interactiu ideal per a celebrar a la tardor.
familiar

Monstres a sota el llit

Selecció de contes de por, adaptats a les edats dels infants i explicats per la Bruixa Piruixa i el Momo. Possibilitat de realitzar-ho amb un taller de màscares de por o un pintacares terrorífic.
Familiar

Els drets dels infants

Basat en els llibres de la col·lecció "Els drets dels infants" de l'editorial Salvatella. El client triarà segons el dret que vulgui treballar. També pot contractar un paquet per treballar 5 drets dels infants.
familiar

L'Endrapasomnis

Basat en el conte escrit per Michael Ende. La princesa Dormisona, del país de la Bona Son, no vol dormir perquè té malsons. Com la podem ajudar?
Es pot completar amb un taller d'atrapasomnis.
familiar

Les ulleres del Lleó

Amb el Lleó Raül descobrirem el valor de l'amistat, com superar la por al canvi i aprendrem a valorar més el que tenim, sense pensar sempre en què diran els altres. http://www.elscontesdenmomo.cat/espectacles/http://www.elscontesdenmomo.cat/espectacles/
Familiar

Contes enredats

Juntament amb el públic es triaran 4 històries i el seu ordre, creant un conte divertit i estrany que ens retornarà a la infància i ens farà gaudir d’un espectacle amb molta improvisació i uns tocs de màgia.
adults

Contes per pensar

Espectacle participatiu on es representa un o dos contacontes basats en el llibre “A la recerca del tresor”. Contes orientals que ens faran reflexionar i aprendre noves ensenyances.
adults

Per què la mar és salada?

Espectacle basat en una llegenda japonesa on es treballarà l'empatia i el valor de la bondat, ajudant-nos a reconèixer l'enveja i el mal que provoca l’avaricia desmesurada.

Familiar

El circ del Momo

Espectacle de titelles de diferents tipus que recrea un espectacle de circ on en Doggy i la Fifi Lafina faran les delícies de petits i grans.


titelles
Contes personalitzats
Voleu regalar un record màgic convertint a qui vosaltres vulgueu en protagonista del conte? Penseu bé, que segur que coneixeu a més d'un infant (o adult) que mereix ser el protagonista de la seva pròpia història. Podeu adaptar un conte tradicional o inventar una història completa.
online

TALLERS

Tallers per a treballar la motricitat, potenciar la imaginació i aprendre a compartir

Taller de creació d'atrapasomnis

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear atrapasomnis de diferents materials.Taller de creació de capsetes de regal

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear de diferents materials capsetes per guardar un petit regal a dins.Taller de bombolles gegants

Es donaran instruccions i es farà una demostració de com fer bombolles. Es facilitarà el material necessari per a que els nens (i no tant nens), puguin experimentar per el seu compte.

Taller de creació de titelles

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear titelles de diferentes estils, de corda, de cartró, de mitjó, de paper,...Taller de màscares

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear màscares de paper o cartrò o pintar i decorar màscares de guix...Taller de manualitats diverses

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear manualitats diverses i/o específiques de festivitats o relacionades amb els espectacles de contacontes.

Taller de "petards" de Sant Joan

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per poder crear uns “petards” sense pólvora que disparen confetti, es podran decorar al gust.


Taller de jocs en família

Es donaran instruccions i es facilitarà els material necessari per a realitzar jocs en família. Es guiarà quan es requeriexi i s'intervindrà (de forma no invasiva) per mostrar maneres de solucionar conflictes.


Tallers online per a famílies

Crear en família permet treballar els vincles i el control de les emocions a partir d'un projecte comú. Voleu construir un robot amb materials reciclats o inventar un circuit per fer carreres de cotxes? Amb nosaltres ho podreu aconseguir!

Tens una idea esbojarrada i no la trobes entre els nostres espectacles, tallers o activitats?

Amb Els contes d’en Momo podràs organitzar tot tipus d’espectacles, festes, aniversaris, activitats….i sobretot jugaràs, riuràs i aprendràs. I si ets un adult, tornaràs a ser infant! 
 
Vols venir a jugar?